Skip to content

Om meg

Da jeg skulle skrive masteroppgave om forskningsblogging, ville jeg prøve det selv.
Foreløpig vet jeg at det er nettstedet forskning.no som jeg skal forske på.

Jeg har jobbet som journalist i lokalavis, i radio og på nett. Skriver noen reportasjer i ny og ne, spesielt om reising for ulike tidsskrifter, som Magasinet Det gode liv. Har blant annet skrevet en artikkel om fingeravtrykk i A-magasinet.

Jeg har studert idèhistorie, statsvitenskap samt retorikk og språklig kommunikasjon ved Høgskolen i Lillehammer og Universitetet i Oslo. Tar en erfaringsbasert master i journalistikk ved Universitetet i Oslo/Høyskolen i Oslo og Akershus. Jeg skriver master om forskningsblogging.

Jeg jobber i CP-foreningen som redaktør, journalist og informasjonsrådgiver. Tilfeldigheter førte meg til CP-foreningen, men hverdagen her er givende og meningsfull. Når jeg ikke er i fødsels- eller studiepermisjon, lager jeg blant annet CP-bladet og driver nettstedet www.cp.no
Ellers om meg? Prøver å sykle til jobben så ofte jeg kan, og er en ivrig on-off trener, glad i å prøve nye aktiviteter. Ellers er jeg også glad i å slappe av – med min familie, som består av min alltid støttende mann Jan Einar og mine to flotte barn, Sindre (født 2006) og Sigrid (født 2011). Her er forresten link til en artikkel om meg i bladet Gravid. Obs: Det er ikke meg på illustrasjonsbildet i starten:)

Her er et lite og veldig seriøst bilde av meg.

Reklamer
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: